Måndag igen då.

Nej jag är inte världens bästa bloggare och det är heller inget jag stävar efter. Helgen har varit sjukt bra. Jag har bokat resa till en kompis om två veckor, hör One Direction's nyaste låt (som för övrigt är asbra, inte lika bra som "Fireproof") och på söndagen åkte jag med några kompisar till Borlänge. Det var så skänt att åka iväg så det blev första gången för mig sen jag flyttade hit. Vi var på olika affärer och IKEA, äntligen, har valet åka dit länge men det har aldrig blivit av. Jag köpte det som jag behövde och sen utöver det en parfym och en assnygg skjorta. På kvällen kom en kompis som varit hemma tillbaka och med sig hade hon en liten söt minion till mig. 
 
Självklart så köpte jag One Direction's nyaste arfym och vad gott den luktade. Den är mer mogen i doften än de andra är. På locken, alltså en del av flaskan är en ring, så fin. Jag säger att det är en vigselring och att jag gift med One Direction för att som är så obeskrivligt bra på så sjukt mycket. På tala om det så hörde jag deras nyaste låt igår, och även om jag  tycker Fireproof är bättre så är Steal My Girl också sjukt bra. Idag har jag gått i skola och tränat fotboll på kvällen.
En fråga till er, vilken tycker ni  är bäst? Fireproof eller Steal My Girl?:)
 
 

Fredag, döv-blindhet.

Godkväll folket! Efter två sömnlösa nätter sov jag nio timmar villet resulterade i att jag försov mig till frukosten, så kan det gå missade inte skolan iallafall! Vilken var bra för idag var en av de roligaste dagarna. Vi fick prova på att vara döv-blinda. Det var spännande, intressant och lite läskigt. Mina glasögon var så att man såg bara konturerna, allt annat var vitt och suddigt så använde taktilt teckenspråk och var tvungen att fråga vem där? Vad de? 
 
Igår kom mitt nya skal som jag har gjort och självklart inte felfritt. För det första kom texten för mycket till höger och så såg det inte ut på förhandsgranskningen. Sen lyckades jag skriva fel datum när jag såg som i år, skrev 12-13 ska stå 13-14 men men de får jag leva med. Nu ska jag se Marley and Me. Hare så bra så hörs vi. En fråga till er: har ni sett filmen Marley and me? Om ja, vad tyckte ni om den?:)
 
Två bilder från idag och igår, snygg utrustning jag hade!(: 

Visste ni att...?

Jag inte tycker om när folk kommer för nära. Det kan va någon som går precis bredvid mig, eller om man sitter i en soffa och så sätter sig person asnära. Varför ska personen vara i samma kvadratmeter som mig när det tusen andra finns andra?
 
Jag måste udda antal av något. Om jag ska äta typ köttbullar eller ska ta med mig typ pennor någonstans så måste jag ta typ 3,5,7 st, bilr udda i mitt huvud annars. 
 
Jag misslyckades totalt med underskriften på mitt körkort. Inte bara att handstilen blev ful att texten var halvt försvunnen, utan jag glömde S:et i mitt efternamn också.
 
Jag är jättekänslig för vad som är läskigt. Jag dör typ av Pretty Little Liars, tycker det är så läskigt, men jag har lyckats se ett avsnitt när jag flyttat, det har bara kommit ett, ver inte vad som hände.. 
 
Jag kan nada om politik. Det är något ämne som jag verkligen inte är insatt i, blev mer insatt när jag började skolan. Röstade till och med, vuxenpoäng till mig!(: 

Måndag igen då!

Take Me Home är två saker just nu, ett av världens bästa album men också en känsla! Även om jag trivs asbra hade det varit obeskrivligt skönt att åka hem en helg, men avståndet gör att de är inte värt de. Pratade med pappa idag och han hade bokat biljetten till vecka 44, kryssning och family time då, jag längtar som ett barn på julafton. Run time run!!:D 

 

Det blev en kväll ute på balkongen mied vinterjacka och  musiken på högsta volym. Så skönt med friskluft och och bara sitta, även om det var sjukt kallt också. Vi har våran första läxa till imorgon. Teckanspråkets orala komponenter, inte jättesvårt. Nu jag ska  repetera dom en sista gången innan jag går ut och ser om någon vill spela kort innan jag går och lägger mig. Älskar språket och språk överlag. Jag är tvåspråkig, pratar danska  och svenska och snart teckenspråk också!:D En fråga till dig, är du tvåspråkig?:D Om ja, vilka språk pratar du?:)

 


Cause nobody saves me, baby, the way you do.

Helgerna här är så sjukt sega. Det finns verkligen ingenting att göra, men det är bara att gilla läget, jag överlever nog. På förmiddagen idag satt jag ute under tak på ballongen och lyssnade på musik bara för att få frisk luft, ut ville jag inte då regnet öste ner. Sen har jag gjort och beställt ett nytt skal och läst boken  "Allt om One Direction", som min granne helt random kom hem med, blev as glad, det uppskattas verkligen att hon tänkte "den skulle Inga-Linn gilla, jag köper den till henne", det gjorde min helg. Imorgon börjar en nu vecka. Jag är veckans åsna vilket innebär att jag hämtar post, skriver på morgonsamlingarna och hämtar matlåda om någon är sjuk. Ingen jättekrävande jobb. Så hoppas ni haft en bra helg och får en bra vecka. Hejdå så länge. 


Onsdag, mitt i veckan.

Asså jag varken hinner eller orkar blogga så mycket så därför har jag varit lite frånvarande. Idag efter middagen gick jag till Viola och har hängt där hela kvällen. Som man pratar och som man skrattar när man är med henne. Trött som jag är då det blev sent igår natt så ligger jag i sängen redan nu och ska se ett avsnitt av lyxfällan innan jag somnar. Ja, vad händer annars. Skola och allt som vanligt och eftersom jag är så trött så lämnar jag er med detta inlägg för idag! Hur mår ni och går allt bra?:) 
 

Lördag, sjätte dagen i veckan

Nu har det gått tre veckor och man har faktiskt börja känna varannan ordentligt, vilket är både bra och dåligt, man ser sidor som man stör sig på hos vissa, det är riktigt jobbigt att bo internat ibland, men mest roligt. Igår efter skolan for jag till Leksand och fixade lite småsaker och idag gymmade jag på morgonen, åt lunch och sen cyklade jag in till Leksand igen, men denna gång för att rösta, för första gången..vuxenpoäng till mig och jag har även hunnit bygga korthus, sjukt roligt. Ikväll har nog en behövlig göra-ingenting kväll och imorgon äre städning och tvättning som gäller. Vad ska du göra i helgen?(:
 
Idag säger vi även ett jättegrattis till denna underbara person. Det är helt sjukt att jag sett han live och att jag varit 10-15 meter ifrån honom. Älskar han sjukt mycket. Världens bästa!
 Bilder från Instagram, heter miningalinn om någon vill följa mig.

Dagens låt - Fireproof

Dagens låt: One Direction - Fireproof. Vad tycker ni om dom & låten?:)
Att jag älskar killarna är ingen hemlighet, dom är bäst. Här är en ny låt och nytt album är på G.
Det är lite om ens något som når deras nivå, dom slutar aldrig vara bäst, underbara människor.  


Kulturnatta

I lördags var det kulturnatta i Leksand. Så jag var på stan hela dagen. Vi åt pizza, kollade runt, kolla när två från skolan dansade folkdans och sen så hade skolan tolkade melodier från Disney klassikerna Frost och Trassel på teckenspråk. På kvällen var vi och såg Lisa Meskovsky.
 
Igår fyller min kompis år, så jag åt frukost med henne och bara umgicks fran till tolv, då gick jag in på rummet och såg  med en debatt mellan partierna efter de städade jag både mitt rum och allrummet, då de va mitt ansvar som veckans värd. Någon annan tar över idag. Hur mår ni? Går skolan/jobbet bra?:)
 
Bilder från igår. Träffade en legogubbe!(: 
 
På väg till stan, fint väder vare också!
 
Leksands kyrka var upplyst på kvällen!:)
 
Lisa och hennes syster, roligt med besök från hemtrakterna!;) 

Torsdag!

Asså internet är så sjukt dåligt. Kan inte se någonting på datorn att det hackar blogga och svara på kommentar tar hundra år osv, asjobbigt. Ordförrådet ökar snabbt och nu är det väldigt sällan jag pratar. Men nu när man börjar kunna språket mer så äre ju roligare att använda också. Idag hade vi vår första lektion i DSB, det är datasalen där man kan filma sig sjölv bör man tecknar och också skicka till varandra så att man kan få feedback, var roligt men kändes också askonstigt och teckna till sig själv haha!(; börjar också känns mig lite piggare nu, eller är ofta träff för att jag har lagt mig sent eller sovit lite men inte sådär ansträngningstrött som jag var första veckorna. Ikväll äre forbollsträning som är planerat, roligtroligt! Inrusades var den en döv tjej från skolan där så jag fick förklara lite lött för henne vad tränarna sa, svårt vare!:) Nu ska jag ut och va social som vanligt. Hare bäst! 

Såhär ser jag och Victoria ut nu för tiden!(: 

Veckans värd, vecka 35.

Ja, vecka 3 är gång och det känns bra då helgerna här är väldigt sega. Så jag  måste försöka åka i  väg någon helg, inte enda hem men till borlänge eller nått!:D Idag fick vi sluta tidigare för att vi hade husmöte, det är när att som bor i huset träffas..tyvärr blev det vårat andra för att diskten och annat inte alls har funkat. Så nu hoppas jag att det blir bättre. Jag har just tömt diskstället och sånt då det är veckans värds ansvar, ska också damduga alla gemensamma utrymmen och soffan 2 gånger denna vecka. för att det är min vecka nu, men det är lugnt. Man är det bara veckans värd var tolvte vecka. Imorgon äre fotbollsträning som gäller igen, sjukt roligt ju. Nu ska jag plugga några glosor och sen lägga mig och lyssna på musik en stund innan jag går ut och gör middag, sen efter det vet jag inte..va social med någon kanske!:D haha.
 
Det var allt för länge sen jag la ut en bild på dessa snygga människor. Världens bästa!