Systerhäng

Goddag mina läsare! Kom just på att kag glömt bort helgens blogg 2 helger i rad. men nästa helg blir det helgens blogg igen. Idag är det söndag och det blev lite syster häng!:) Det är rätt sällan vi får en heldag tillsammans. Dock gör vi inte så mycket, ska snart fara och kolla på hennes innebandy träning och efter det ska vi till faster och hennes man och äta middag och när vi kommer hem igen måste jag ägna lite tid åt både naturkunskapen och samhällskunskapen!:) Detta är min söndag och den är mysig! Hoppas ni får ett bra slut på denna helg!:)

Jag och syster på en båttur i somras!:)


Vars är all energi?

inte hos mig iallafall. Jag är så sjukt trött och seg. Veckan har gått bra, den gick fort och det är jag glad för. Ikväll tar jag det lunch med mamma och pappa. Kan knappt lyfta armarna, har sjukt mycket träningsverk efter att ha klättrat på IKSU (ett tränings ställle i Umeå). Det var sjukt roligt fast man orkar typ inte klättra nå länge för att det far som bara den i armarna. Använder  armarna mer än benen, fel av mig, men även klättringen var svårare än man tror, precis som golfen. Det är roligt med alla de "ovanliga" idrotter som jag inte gör i vanliga fall. Jag tycker att det roligt med något nytt ibland. Tycket ni också det?:) 

I helgen ska jag troligtvis till stugan över dagen bara för att stänga ner och se så att allt är som det ska. Sen ska  jag även umgås naturkunskapsboken. Har prov på tisdag och fortfarande väldigt mycket kvar att lära om jag ska klara det, vill ha VG så då är det bara att plugga. Det finns tyvärr inga genvägar. På söndag ska jag till min faster och äta middag och  innan det kanske jag ska till kyrkan. Nej, jag är inte kristen på npgot sätt men mamma undrade om jag ville med. Så vi får se hur jag gör, som det ser ut nu så följer jag inte med!;] Trevlig helg!:)

Det här är väggen vi klättrade på.
Bild källa - för den här bilden är inte min.

Jag går i skola

Har massor av plugg så bloggen kommer i efterhand. Det är förståligt! Har just tränat. Ska duscha, fika och sen plugga en massa idag och imorgon så kan jag  ägna lite tid i helgen till något annat än plugg och skola! Det är inte det jag vill lägga hela min helg på. Så om inlägget bli färre så är det skolans fel!;)

Bild källa - för den här bilden är inte min.

Tisdag

Hann inte in på bloggen nå mer igår. Matchen slutade sent och det gick inte så bra heller. Nu sitter man på dagens hål och orkar inte. Jag vill hem. Jag tycket det är dumt att lägga ett stort glapp mellan lektionerna. Någon som håller med mig? Men jag ska  inte klaga, måste sluta tidigare för att jag ska på något som kallas hörselträff och det är då några ungdomar träffas och alla dom ungdomarna har nedsatthörsel. Ja, jag har och det för er som vill veta. Det är medfött och jag har hörapparater på båda öronen. Men jag är inte dummare än någon annan bara för det (vissa brukar tro de). Nu börjar min lektion och sen ska jag fara dit. Vad har vi för planer idag, förutom skola/jobb eller vad ni nu gör på dagarna?:)
 
 
 

Måndagen är avklarad

Då var måndagen över och resten av veckan brukar gå fort. Jag vet inte vad det är men något gör måndagen till en tung dag!:) Men nu är den över och det är jag glad för!:) Imorgon ska  jag på något som kallas hörselträff och  ikväll ska jag spela säsongens absolut sista match, hejja oss!:) Nu måste jag städa. Känns som att jag alltid skriver det men det blir ju aldrig av. Hatar att städa men älskar att diska. haha, jag är en konstig typ ibland, precis som alla andra!!;] 

Lördag kväll

Var i Vännes och kollade på fotboll hela dagen och Umeå Södra F-00 vann elven cupen. Stort grsttis till dessa underbara tjejer!:) Efter en hel dag i Vänns så är man trött. Nu sitter jag mest och  kollar runt på datorn och  ska snart städa, fast jag inte orkar. Vill skjuta upp det till imorgon men ändå inte!;] Vinnarna får stå för bilden i detta inlägg. Ha en fortsatt trevlig kväll och även helg. 
 

Björn, Christer, Håkan, Melinda, Ida, Hilda, Belinda, Tilde, Maja, Alice, Sara, Märta, Lydia, Olivia, Jessicka, Alma, Alice, Amelia, Amanda och Hilda.
 

Så roligt

Idag var vi i Holmsund och spelade golf. Äntligen blev det av och det var lika kul som jag trodde att det skulle vara, fast det var sjukt svårt att få sving på bollen vissa gånger, ganska ofta missade jag bollen, haha!:) Huvudsaken är att det är roligt, eller hur? Imorgon ska jag till vännes hela dagen!:) 


På bilden har jag just missat bollen, haha. Det var svårt!;]


Samhällskunskap

är inte det roligaste som finns. Men även det är ett måste och jag slutar 15.25 tror jag. Vi ska snart lyssna nå redovisningar. Jag  hade hål innan och då satt jag och såg ung&bortskämd och dom är ju verkligen bortskämde. Jag visste typ inte att det fanns ungdomar som var så bortskämda. Dom fick typ allt dom pekade på och dom slapp göra något. Deras föräldrar gjorde allt för dom. En kille var 22 år och hade alldrig någonsin sett en ko i verkligheten, det är ju sjukt! Nu måste jag lysana, för att inte va otrevlig. Träning senare i eftermiddag! Hejdoo!:)

Hem ljuva hem

Oj, jag kom på igår att jag glömde göra ett tidsinställt inlägg så det var därför det inte kom upp någon inlägg igår. Men nu är jag iallafall hemma och ni anar inte hur skänt det är att få ligga i sin egen säng efter att ha legat rätt oskönt i ett tält i skogen. Ena sekunden vad det varmt och ena sekunden vad det så kallt att man höll på dö + att det inte var så skönt underlag att sova på. Men det var roligt också. Vi cyklade dit och lekte lekar. Den som inte var sjuk innan denna hajk blev det nu. Alla var förskylda/krassliga när vi cyklade hem idag. Jag är inte så bra på att ta bilder så jag har inga bilder från hajken att visa. Fidodalen var fint!:)
 
Nu ska jag duscha och packa upp sen ska jag sova en stund eller jag kanske svarar på kommentarer innan jag lägger mig för att sova, vi får se hur orken vill att jag ska göra. Men något seg är man ju. Så idag ska jag bara ta det och hämta tillbaka alla krafter. Hur är det med er? Har ni haft det de senaste dagarna? Jag hoppas att ni har haft det bra iallafall!:) 
 

Måndag kväll

Jag ska på hajk med klassen imorgon och som ni förstår så får datorn inte
följa med!:) 
Så jag kommer inte kunna skriva något på hela morgon dagen.
Men jag har ändå gjort 
ett tidsinställt inlägg som ska dyka upp under morgon
dagen någon gång. Kram på er!:) Hoppas ni har det bra under tiden jag är borta!


Stressad

Jag håller på att packa. Jag ska till fidodalen med skolan. Känns inte så taggat. Är sjukt stressad just nu. Ska hinna packa, handla och äta inom två timmar. Så det blir ett kort inlägg nu med andra ord!:) Jag hoppas verkligen inte att det regnar imorgon för då blir det inte så kul att cykla 18 km. Men nu måsta jag göra det jag ska och sen fara på träning!:) 

Söndag

Vaknat, ätit frukost och butt om. Nu sitter jag och Malin och taggar match. Vi ska möta Storuman på hemmaplan, skönt nog!:) Senare då? Ja, då måste jag börja om på mitt photo projekt som försvann igår. Men det går fort att göra om, jag vet ju hur jag vill ha det nu. Men det känns ånda drygt att måste börja om, hehe. Vad ska ni göra en söndag som denna?:) 

Tillbaka

Råkade krångla till det reält med stilmallen igår kväll/inatt och då orkade jag inte fixa det då. Så jag satte lösenord på bloggen och nu har jag tagit en paus i stor städningen och fixat det. Men det blir en kort paus för nu har jag tänkt att fortsätta städa så jag kan bli klar någon gång  idag. Vill ju inte slösa bort hela dagen på städningen. Vill göra nå roligt också!:)
 

Haha..alla har varit små. Lite stackars nalle som blev äten på, bet bort näsan..

Det blir nog aldrig av

Bara 2 idrottslektioner och sen helg!:) Vi ska inte spela golf idag heller. Våran lärare sa att det skulle vara för dåligt väder än idag. Så nu ska jag sluta skriva att vi ska spela golf för det skjuts bara upp helga tiden. vi slutar tidigare idag än vad vi skulle ha gjort om vi åkt iväg, så jag klagar inte!:) I helgen kanske  jag ska vara med Malin och sen på söndag har jag match. Nu måste jag börja göra mig klar för att fara. Ha en bra dag! vad ska ni göra för roligt i helgen?
 

Kollade just ut och det var dåligt väder! Jag vill ha sommar igen. Det är mycket roligare!:)

Projekarbete

Nu vet jag vad jag ska göra som projektarbete, ska skriva klar idé planen nu. Medan jag skiver den kan ni kolla på ett riktigt bra danskt projekarbete. Vi har projektarbetet över ett helt år, dom har det över en veckan. Ni kanske inte förstår precis allt men man förstår vad med handlar om så sjukt bra, älskar musiken i den.
 

För er som absolut inte förstår danskan och meningen. Så är det Anne som blir mobbad i skolan. Dom skriver att hon är fet och och (på facebook och lappen) hon får bulimi och svimmar till slut.