Fredag - Let's break the vevo record.

Var på arbetsförmedlingen igår och pratade vem världens oproffigaste person men aja, hur som helt så fick jag en ny praktik på 3 månader och den gör jag på samma ställe som jag varit på innan så jag kommer alltså att jobba kvar där till sista april. Jag blev glad, mina kollegor blev glada och barnen blev glada. Mina närmaste kollegor kramade glatt om mig i morse när jag kom, alla var så glada i morse. Dels för att jag fick stanna men också för att vi skulle åka till hockyhallarna och åka skridskor, som var sjukt kul även om jag inte är något proffs. Så idag mår jag bra trots att jag hostar som en galning men förkylningne håller ändå på att avta!:D Trevlig helg!
 

Trots att den inte var lika bra som jag hade förväntat mig så har jag sett den sjuttielva gånger och ler lika mycket varje gång, men den var inte alls deras bästa videon. Detta betyder inte att det inte var bra för det var den verkligen men låten är bättre än videon. Jag blev helt kär Story Of My Life videon för att den var sjukt fin och gjorde låten bättre. Det gjorde inte MM. Så är det bara, Vissa saker är bättre än andra men min kärlek till mina älsklingar är oförändrard..<3


Spread Signs

Hej mina vänner. Är fortfarande jätteförkyld och som ni säkert vet så är det jättejobbigt, förmodligen ingen träning för min del i helgen!:( Imorgon ska vi åka skidskor på jobbet och jag blev astaggad nu, inte för att jag  är nå proffs på det. Nu sitter jag med pappa i bilen påväg till farmor och ja, det är väl det och vila jag ska göra ikväll. Vad ska ni göra?(: 
 
Asbra tips på en app med teckenspråk. 

Tisdag.

Godkväll alla som läser detta. Hur mår ni? Själv jar jag dragit på mig en förkylning, har konstant ont i huvudet och hör ingenting för att det slår lock för öronen hela tiden. Så jag ska sova ni på en gång och sen får vi se hur det känns imorgon, men äre som nu så blir det en dag hemma imorgon. Vi får se imorgon. Godnatt. 

Bild på Elounor, avundsjuk. Vill också åka skidor. 

Never held me in my darkest hours

TjabbaTjenaHallå. Hur har dagen varit? Min har varit bra. Först en lång dag på jobbet som var rolig. Det märks att jag är inne på min sista vecka. Barnen är ledsna och imorse när jag kom stod dom och rknade dagar på den stora almenackan, stackars barn!:( Det enda dåliga med jobbet just nu  är att det gå magsjuka/vinterkäkssjukan, hoppas verkligen att jag slipper det. Dock har jag blivit väldigt förkyld och har ont i huvudet men så länge jag bara är förkyld så är jag glad. Nu ska jag läsa bloggar och göra andra nödvändiga saker innan jag somnar. Är ni friska? Eller hur mår ni?:) Bra hoppas jag såklart!:D
 
Helt galen, hon attackerade mig typ!🐱 #busig #söt #rolig #heltgalen

Bild från Instagram, heter miningalinn om någon vill följa mig. 

Söndag ännu en gång.

Godkväll folket. Började dagen med att se några avsnitt av Kompisar på nätet (ett sånt chattrum vill jag ha). Sen klev jag upp och for med pappa och övningskörde och det gick jättebra, roligt var det också. Sen skulle jag städa men somnade istället och nu ligger jag i soffan och kollar Twitter, världens bästa app!:) Vad har ni gjort i helgen och har den varit bra?:)

Man hittar mycket kul på Twitter;)


Long time ago

Godmorgon. Ja, jag är vaken redan och jag vet inte varför. Gårdagen flög förbi och trots det gjorde jag inte mycket. Jag var på fotbollsträning utan hall. Så vi var i korridorerna, men det var rätt roligt det också!:) Idag vet jag  inte vad jag ska göra, städa och plocka upp kläder från golvet vore kankde en bra idé. Ha en bra dag. Vad ska ni göra idag?:)
 
Satt på pappas dator igår och hittade massa gamla bilder som jag inte ens visste fanns kvar. Det är alltid lika roligt att kolla gamla bilder. Tänk att jag faktiskt har sett ut så där, haha!;)


Friday

Hej, idag på jobbet pratade vi om att jag skulle sluta och då var det ett barn som började gråta, sorgligt. Annars jobbade jag till kvar it fem idag och imorse var jag på en jätterolig och bra körlektion!:) Efter jobbet for jag och pappa på appoteket och köpte någon salva till mitt sår som jag har fått i mungipan. Sen gjorde ag middagen och efter det somnade jag och vaknade nu. Så nit sitter jag och ser fångarna på fortet!:) Trevlig helg!:D 

 
 

I'm sorry love but I don't really care.

Idag berättade jag för barnen att jag skulle sluta och ja, det var ingen som jublade, så det kommer bli jobbit att säga hejdå till dom nästa fredag. Men aja, det är som det är. Idag har jag varit ute jättemycket och idag kommer pappa hem från Stockholm, den lyckosen fick åta dit. Idag har jag också haft så ont i benhinnorna, så nu ligger jag med benen högt i hopp om att det ska bli bättre. Hur har din dag varit?:)

Om jag inte grät till denna så varjag iallafall väldigt nära. Världens underbaraste Harry Styles. 

 

Då var vi mitt i veckan igen.

Hej friendos. Onsdag och mitt i veckan igen. Idag fick jag leda gympan för barnen och dom verkade gilla den så det var bara roligt. Imorgon ska jag berätta för barnen att jag aka sluta. Slutat för att jag har gjort något som kallas en arbetsprövning och nu har arbetsförmedlingen sett att det funlar och då vill dom inte betala för mig heller. Jag hade mer än gärna varit kvar men det gick inte, så det ska dom då veta imorgon. Annars är det bra, ska lägga mg och läsa bloggar och sånt innan jag  kanske startar en film..något förslag på en bra film? Skriiiv det dåe!:D 
 
En bild jag på väg från jobbet.People talk shh but we don't listen.

Asså, jag har fortfarande ont i magen och vet inte var det är, snart orkar jag inte längre, då jag haft det mer eller mindre sen i lördags, om det inte ger med sig får jag väl kolla upp det, men inte än. Just nu  är det lugnt, men när jag minst anar hugger det till. Hur som helst så har dagen varit bra trots allt. Nu ska jag planera lite inför imorogn och sen ska jag umgås med min sjuka syster, asså hon är inte sjuk sjuk, bara sjuk. Nej, nu måste jag planera så att jag hinner. Men see you soon mackaroon!:D 
 
 
 

Måndag

Hello friendos, hoppas ni mår bra! Min mådag har varit bra. Började med körlektion som gick bra, sen vidare till jobbet som också var roligt. Nu till det sämre, det är att 31 januari blir sista dagen. Det jag gjorde var en arbetsprövning och nu när arbetsförmedlingen ser att det funkar så vill dom inte betala mig längre, så det känns riktigt tråkigt!:( Sen hoppas jag på mer sömn i natt för natten till dg sov jag väldigt lite för att jag har ont lite här och var men mest i rygg, mage, kind och benhinnor. Magen har jag haft ont i hela dagen, inte alls roligt!:( Vet inte ens heller varför!:(
 
 

Let's take a ride out in the cold air.

Då var det söndag och ännu en jobbvecka väntar. Helgen har varit sådär. Fredagen var najjs, igår var sämre trögare. Som jag sa så var jag både på SM som är i Umeå och på träningen men när jag kom visade det sig att jag hade fått feber och ont i magen hade jag också, mådde inte alls bra. Men sen igår vaknade jag feberfri och mycket piggare men ändå öm i kroppen. Det är andra gången på kort tid som jag  varit sjuk över en helg. Hur har din helg varit?:)   
 

en gammal bild ur arkivet fick det bli idag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tävlingen avslutad


 


 Svaret var alltså Ellie Goulding. Ni som gissade fel eller inte gissade alls tänker ni
nu "Ah, klart det var hon" eller tänker ni "nej, det hade jag aldrig kommit på"?:D 

Dagen låt - Little Me

Dagens låt: Little Mix - Little Me. Vad tycker ni om dom & låten?:)
Så sjukt coola speciellt Perrie och Jade, låten är bra och höjer mitt självförtoreende!:)Fredag

Godkväll. Ikväll hade jag en jätterolig kväll his några av familjens vänner, alltid lika roligt. Nu har jag kommit hem och ska se fångarna på fortet innan. Jag somnar. Imorgon ska jag upp tidigt för att att kolla på SM med pappa och några andra, blir nog intressant och efter det äre fotbollsträning. Vad ska ni göra i helgen?:)