nattstad.se/miningalinn

 
 
 
Då har jag bytt blogg. Ni hittar min på nattstad.se/miningalinn. Ses DÄR!:D 
 
 
 

Hjärnan var inte riktigt vaken.

Dagen började inte direkt som tänkt. Väckarklockan ringde kvart över sju som vanligt och jag kunde inte förstå varför den ringde idag, så stängde bara av den och vaknade vid nio igen med tanken av att deet var söndag, men sekunden efter den tanken slog mig så kon verkligeheten ikapp, det var ju tisdag. Gud så bråttom jag fick och blev i och med det 45 minuter sen, men en gång är ingen gång. Efter det så rullade dagen på precis som vanligt och ikväll jag suttit och stört mig på mitt blognamn, det suger med blogg.se att kan byta + att det laggar för mig. Nu har jag just sett Portkod 1525, asbra och snart väntar ett avsnitt av Paradise Hotell Godnatt! Har ni någon gång gjort samma tabbe som jag gjorde idag?:)

Bilden är tagen för ganska precis ett år sen, jag och lillasyster fotade. Modell: Bongo. haha.
"Kod för att importera min blogg till Nattstad: 4647401545"

Favoriter just nu..♥

Tänkte skriva ingenting idag, är så sjukt seg då det inte händer så mycket här. Ikväll har jag haft säsongens
sista utomhusträning och nu väntar ett långt uppehåll innan futsal säsongen börjar. Asså om två veckor får jag
träffa min syster. Ni förstår inte hur mycket jag saknar den människan. Det kommer iallafall bli bästa på länge!:)

♥ Really Don't Care ♥ Amnesia  Fireproof ♥ Teenage Dream ♥ Dear Darlin' ♥
Dessa är på replay hos mig. Kommentera gärna någon av dina favorit låtar! Behöver nytt att lyssna på. 

Söndag, sista dagen på veckan.

♥ Lazy inspo, den lugnaste dagen på länge, behövligt.♥
 
Hejsan folket. Min blogg.se app är lite konstig, det står att jag har två kommentarer men när jag öppnade den så fanns det typ 8 nya kommentarer. Så den lever sitt eget liv medan jag lever mitt. Igår var jag i Leksand några timmar, var på biblioteket och drömde mig bort i deras London böcker, vill dit. vill dit. vill dit..men inte ensam typ. Idag vaknade med ont i huvudet och kände mig bara almänt seg så det har faktiskt blivit en 100% lazy day. Har legat i sängen hela dagen, har läst The Fault On Our Star, sett paradise Hotell och stora delar av dagen haft Olly Murs Dear Darlin' on replay, helt klart en favorit. Så skönt att det snart är lov och två bra helger väntar, nästa helg åker jag till Ofelia, så skönt att komma bort härifrån en helg och helgen efter det ska jag träffa min familj, blir nog bäst! Nu ska jag fixa tvätten, slänga inden och sen äta middag. Sen blire en tidig kväll ikväll I guess.. Vad har ni gjort i helgen?:) Någon som sett One Direction's nya film?:)

Nedräkningar!

Skolan idag var rolig. Vi var i DSG (Digital Språk Box) hela förmiddagen där vi filmade oss själva när vi övade på orala adverb (gramatik), så man sen kolla vad man behöver träna mer på osv. Sen på eftermiddagen spelade vi plump på friskvården då regnet öste ner och hade självstudier. Efter skolan chillade jag en stund innan jag drog iväg till gymmet och körde mage och armar. Nu har jag just duschat och kollat genom mina nedräkningar , längtar asmycket. (ta sekunder och mintuter med en nya salt, ). Nu ska jag se lyxfällan innan jag somnar var tanken. Btw, inte länge kvar till höstlov, då ska jag på kryssning och får träffa min familj igen, blir najjs!:D Vad ska ni göra på höstlovet?:D
 

Tisdag, seg dag men ändå asglad!

Jag är så trött/ seg idag, somnade typ en eller två timmar efter skolan, skönt. Idag är det tisdag och som alltid så är tisdagarna veckan segaste dag. Teckenspråk från 8:30 till 15:50, visst det är roligt med man blir så trött. de andra dagarna har vi självsjutider, dövrealia och friskvård också, sen är dom heller inte inte långa. Men man jag ska inte klara, vet ni en sak? Igår släptes biljetterna till IDOL finalen och  giffa vem som kommer att vara där, jo..jag!! Jag ska se One Direction för tredje gången i år, det hade jag verkligen inte trott när jag lämnade Friends Arena den 13 juni. Så sjukt glad är jag, bara 59 dagar kvar, haha! Jag  har alltid följt IDOL och har alltid velat se det live så det blev ju ett ypperligt tillfälle nu när One Direction kommer. Brukar ni se idol? Någon mer som ska se IDOL finalen live?!:D Eller ska ni se sen på tv?:D


Matlagning, oj vad hände?!

Denna vecka har jag lagat mer mat än någonsin då jag näst intill hatar det, så tråkigt. Men sen fredagen förra veckan stod på Ica en kvinna med bord där man kunde smaka på en korvgryta som var god, så jag provade laga det (receptet hittar ni  -> här <-) och fick 5 och en halv malådor. Det var lyckat och nöjd blev jag också. Sen idag så lagade jag ett kyckling resept som jag hittade på Amandas blogg (receptet hittar ni  -> här <-) det blev också mycket gott. Båda rätterna ska absolut lagas igen. Skolan då? Ja, idag var fett dryg och igår lika så, nu börjar man vilja ha höstlov faktiskt. Igår kväll var jag på ett gym och träna lite ikväll ska jag försöka se idol och kanske städa. Helgen blir väl som alla andra, rätt seg då jag inte har något planerat. Vad ska ni göra i helgen? 

Bilden till vänster är från hennes blogg och hennes mat var finare upplagd än min med skit samma, hehe.